Att arbeta med personlig utveckling och välmående är en passion och jag har under mitt yrkesliv haft möjligheten och äran att få hjälpa många.

Jag är engagerad och mångsidig och har lyckats förena mina kunskaper inom beteendevetenskap, samtalsterapi, coaching, mindfulness och personlig träning för att hjälpa andra att må bättre i olika aspekter av livet – fysiskt, psykiskt och socialt.

Vad jag erbjuder:

  • Samtalsterapi och Coaching: Som samtalsterapeut och coach hjälper jag dig att förstå och övervinna mentala och känslomässiga utmaningar. Vi utforskar dina tankemönster, identifierar dina mål och utvecklar strategier för personlig utveckling och välbefinnande.
  • Mindfulness: Genom mindfulness hjälper jag dig att öka din medvetenhet om nuet och hantera stress, ångest och negativa tankemönster. Med övningar och tekniker lär jag dig att uppnå inre lugn och frid.
  • Personlig träning och hälsa: Som personlig tränare fokuserar jag på din fysiska hälsa och styrka. Vi skapar skräddarsydda träningsprogram som passar dina mål och livsstil, så att du kan uppnå bättre fysisk kondition och hälsa.

Min Filosofi:

Jag tror på en holistisk syn på hälsa och välmående. Genom att integrera mina kunskaper och erfarenheter inom beteendevetenskap, terapi, coaching, mindfulness och träning, skapar jag en individanpassad och effektiv metod för att hjälpa dig att nå dina mål.

Oavsett om du vill hantera stress, öka din självkänsla, förbättra din fysiska hälsa eller uppnå en övergripande balans i livet, är jag här för att stödja dig och din resa mot välbefinnande och självförverkligande.

Allt struktureras och planeras utifrån dina behov där vi i första steg går igenom vad du behöver hjälp med och hur jag kan hjälpa dig.

 

Läs mer om hur jag arbetar här:

Hur jag arbetar

 

 Boka tid genom att trycka på länken:

Boka tid
Du hittar mig på Bokadirekt.se

 

 

Du hittar mig även på Handledning.se

 

Jag är medlem i BFT (beteendeterapeutiska föreningen) och du hittar mig även där

Beteendeterapeutiska föreningen

 

Är du intresserad av en längre utbildning, är du välkommen att söka till en av våra utbildningar

Expressa Utbildningscenter

 

Är du intresserad av att läsa en av mina onlinekurser, är du välkommen att besöka Allectio

 

För att beställa någon av mina böcker, tryck här: Böcker

 

 

Utöver ovanstående erbjuder jag även konsultation inom följande:

  • Starta eget
  • Skapa hemsida med WordPress
  • Marknadsföring
  • Skapa egen onlinekurs
  • Skriva egen bok

För prisuppgifter och mer information gällande mina tjänster är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret.