♦️Beteendevetare

♦️Terapeut inriktning: ACT, CFT, EFT, KBT

♦️Utbildare & Kursskapare

♦️Författare

♦️Livscoach

♦️Mindfulnessinstruktör

♦️Personlig tränare

Yrkesmässigt arbetar jag idag främst som utbildare, terapeut, kursskapare och författare men listan över allt jag har gjort och planerar att göra är lång. Jag valde att utbilda mig till beteendevetare för över 20 år sedan. Jag studerade på Universitet några år men har egentligen aldrig känt mig klar och färdigutbildad. Min studieresa har därför fortsatt och jag fyller på med nya kunskaper när jag får möjlighet.

Yrkeserfarenhet: Har arbetserfarenhet inom äldreomsorg, integration, psykiatri, beroendeproblematik, kriminalvård, ledarskap och organisation, handledning, terapi, utbildning, projektledning, ungdomar, skola och undervisning. 

Leila Dadgar heter jag, 44 år gammal, född i Iran, bott i Sverige sedan 1989. Jag har min lilla familj som består av mig, min man, våra två barn och vår hund. Min passion i livet är att lära mig nya saker, jag testar mig gärna fram för att få ut den äkta känslan i mina bedömningar. Jag brinner för personlig utveckling och gör mitt allra bästa för att dagligen bli en ännu bättre version av mig själv, än vad gårdagen erbjöd.

Jag grundade Expressa Utbildningscenter för 11 år sedan. Innan dess hade jag arbetat som verksamhetschef inom äldreomsorgen i några år och kände att jag behövde nya utmaningar. Jag hade inga kunskaper om att ha eget företag innan dess men ville gärna testa att förvekliga en viktig dröm jag hade, nämligen att möjliggöra studier för alla oavsett bakgrund, betyg och andra förutsättningar som många saknade för vidareutbildning. Min dröm gick i uppfyllelse och nu några år senare har vi lyckats att förmedla kunskap till flera tusen studenter i vårt avlånga land och även utanför dess gränser.

 

Arbetar idag som:

Utbildare på Expressa Utbildningscenter

KursskapareAllectio

 

Terapeut/coach online och i min mottagning i Göteborg.

Boka tid här

 

Jag har skrivit 2 böcker som går att köpa i bokhandeln.

Du kan även beställa mina böcker här:

Böcker