Efter en lång paus ska jag nu äntligen aktivera hjärnan på heltid igen. Det har varit otroligt skönt att bara fokusera på att ”vara” och inte känna sig ”delad” vilket jag ofta gör på sommaren. Det är dock inte alltid lätt att hitta tråden och veta vad man höll på med innan men det brukar ju ge sig efter ett tag :).

Att pausa är otroligt nödvändigt och något som jag värdesätter mer och mer med åren. Det är väldigt skönt och nyttigt att ge sig själv möjlighet att få distans till saker, till människor och till livet i allmänhet. Det är genom denna distans som vi kan värdesätta det som är viktigt för oss och kunna ladda energi.

Som jag skrivit tidigare så älskar jag ju nya starter, jag älskar måndagar och jag älskar nytt år. Och jag älskar augusti för då kommer hösten men nya möjligheter, projekt och planer. Jag älskar rutiner och struktur. Missförstå mig rätt, ingen älskar ekorrhjulet och stressen, men i kombination med roliga planer, mål och aktiviteter så är ekorrhjulet och vardagsstressen ändå helt okej och hanterbart kan jag tycka. Det här med balans som jag ofta pratar om är ju A och O för vår hållbarhet. Det här med att ha mål i livet som jag ofta nämner är ju A och O för vår utveckling och livsglädje.

Mina personliga mål för den här hösten är:

  • Att fortsätta med min mentala (mindfullness) och fysiska träning (styrketräning) som ger mig så mycket energi och balans.
  • Att slutföra min webbutvecklarutbildning som jag påbörjade för ett tag sedan, (tycker att det är otroligt roligt med HTML, CSS och Javascript).
  • Att fortsätta med min personliga utveckling i form av att fortsätta att förbättra mina dåliga egenskaper och lyfta fram de bra.

 

 

Vilka är dina mål för hösten 2022?

 


Leila Dadgar

♦️Beteendevetare ♦️Terapeut inriktning: ACT, CFT, EFT, KBT ♦️Utbildare & Kursskapare ♦️Författare ♦️Livscoach ♦️Mindfulnessinstruktör ♦️Personlig tränare