När jag skriver en text, en bok eller skapar material till en kurs eller utbildning vet jag att språket behöver vara så korrekt som möjligt. Stavfel får inte förekomma, grammatiken måste vara rätt, språket som används ska vara enkelt att förstå men samtidigt innehålla kärnfulla meningar, osv.

Nu när jag tänker att jag ska använda denna plattform som en plats för mina tankar och kanske en plats som någon kan hitta inspiration på, då kände jag plötsligt hur prestationsångesten hade lättat. Det här är min plattform och jag får skriva fritt, nu blev det genast lättare, skönare och viktigare att få fram sitt budskap. Nu kan jag skriva det jag tänker, känner och tycker utan att behöva ta några språkliga vändor för att leverera så korrekt svenska som möjligt, utan här är det budskapet som är det allra vikigaste… skönt att få skriva fritt….

Kategorier: Tankar

Leila Dadgar

♦️Beteendevetare ♦️Terapeut inriktning: ACT, CFT, EFT, KBT ♦️Utbildare & Kursskapare ♦️Författare ♦️Livscoach ♦️Mindfulnessinstruktör ♦️Personlig tränare